»  Forside
 »  Historie
 »  Anvendelse
 »  Hvordan
 »  Galleri
 »  Kontakt
 
Historie

Interessen for at lave erotiske billeder kom ved et tilfælde for snart 20 år siden. Min kæreste var den første model, som med tiden fik lavet flere og flere billeder. Senere var der så veninder der også så det interessante i de billeder og som tiden gik udviklede tingene sig og flere fulgte efter og fik foreviget sig selv på en anden måde end det traditionelle famillie-portræt.

En tilfældighed blev en hobby, som med tiden blev sat mere og mere i system.

Hvorfor så lige vælge piger/kvinder som det foretrukne foto-objekt?

Det kommer sig nok af, at det var sådan det hele startede, det har jeg ikke og agter ikke at ændret ved. Enkelte gange har jeg lavet billeder af fyre men fortrinsvis har det været piger.

At det mest er kvinder der henvender sig, bunder sandsynligvis også i at kvinder i langt højere grad end fyre er opmærksomme på deres udseende, skønhed og feminisme og gerne vil bevarer den.

Noget af det fascinerende for mig ved at lave erotiske billeder, er huden. Huden som er så fantastisk – skaber en form for ”skal” som hyler muskler, sener og knoglestrukturen ind. Og kun huden som det ydre forsvarsværk – ingen Lacoste-mærker, ingen farver, ingen dufte til at fortælle hvem du er. Du er dig selv, din udstråling - kort sagt DIG.

Sandsynligvis er det også derfor at et sådan billede tit bliver brugt som en meget personlig gave til den man vil vise hvem man er inde bag ved sit bomulds-forsvarsværk.

På baggrund af ovenstående skal det understreges at jeg ikke er professionel fotograf. Der ligger altså ingen fotografisk uddannelse bag projektet, men hvad gør også det, hvis bare øjnene som ser det færdige billede, er tilfredse.

Det er øjet som ser, der bestemmer hvad det ser.
Al kommunikation sker på modtagerens præmisser.

© Copyright 2005 Jims Photo Art