» Forside
 » Indledning
 » Dine rettigheder
 » Galleri
 » Studiet
 » Smykker
 » Priser
 » Din(e) oplevelse(r)
 » Kontakt
 
 « Photo art
Ris & Ros

Du kan oprette en kommentar her, hvis du har ris eller ros til Jims Body Piercing, eller har du lyst til at fortælle om din piercingoplevelse.

Du kunne for eksempel fortælle om de overvejelser du gjorde dig, inden du valgte hvilken piercing du ville have.Hvordan og hvorfor du valgte den type piercing ud, du ville have? Hvordan fandt du frem til hvem, der skulle lave din piercing? Om du var nervøs forinden, om det gjorde ondt, og hvad din piercing har givet dig.

Når du sender din kommentar, skal den godkendes af Jims Body Piercing før den bliver vist på siden.

Da denne side skal være neutral, ønsker jeg ikke at støde andre piercere, derfor vil din kommentar ikke blive godkendt hvis du nævner andre pierceres navne eller forretningers navne. Ligeledes vil kommentaren ikke blive godkendt såfremt du i grove vendinger sviner nogen til.

Kort sagt - din kommentar skal være relevant for andre piercede.

[ Opret kommentar ]

Per K Rasmussen - Skrevet den 5. juni 2018
Hej
Jeg havde besluttet mig til at få lavet en piercing, mod migræne i venstre øre.
Jeg havde aftale d.08.01.2018. Jeg kom ind og vi fik klaret det skriftlige, og så lagde jeg mig, og 2 min efter var det overstået, jeg havde migræne da jeg kom, 15 min efter var den væk, og jeg har IKKE haft den siden, holda kæft en forvandling.

MEGET rent og hygiejne, kan varmt anbefales.

Per Rasmussen

Charlotte Broskov Jespersen - Skrevet den 11. november 2017
Hej Jim
Min datter og jeg fik den 21. oktober 2017 lavet piercing i begge ører mod migræne. Min datter på 14 år led af daglig hovedpine og jeg selv havde hovedpine 1-2 gange ugentligt og ind imellem også migræne. Vi er nu begge stort set hovedpinefrie så det er den bedste beslutning vi har taget. Vi kan kun anbefale andre at få lavet piercing hos dig. Det var en super god oplevelse og rigtigt god vejledning omkring rensning. Vi har slet ikke haft nogen problemer med heling. Tusind tusind tak.
Med venlig hilsen
Charlotte

Jette A Hansen - Skrevet den 29. oktober 2017
Hej Jim. Jeg har lovet at fortælle dig, hvordan det går efter at du skiftede, til en ny Guld piercing. Jeg fik ikke noget migræne anfald da jeg kom hjem. 👍 Og det går super godt med den nye,og jeg er meget glad og lykkelig for den.
kæmpe stort Tak Jim. Kærlige hilsnen Jette.😊

Lise Helene Stensballe Andersen - Skrevet den 17. april 2017
Jeg har gennem mange år døjet med hovedpine og migræne x flere om ugen og hvor intet smertestillende hjalp. Så hørte jeg, at en piercing i bruskstykket i øret kunne afhjælpe det. Læste om Jim via fb og tog mod til mig, så for 3 uger siden gjorde jeg alvor af det. Var meget nervøs men det fik Jim snakket væk, og selvom han ingen garanti kunne stille, har jeg i 3 uger ikke haft skyggen af hovedpine, så jeg vil på det varmeste anbefale Jim, hvis man skal pierces. En MEGET stor tak til dig Jim. ☺

Stella Runge - Skrevet den 14. april 2017
Jeg var igår oppe og få lavet 2 stks i ydre skamlæber ( en i hver). Jeg havde haft i forhud over klitoris, men den groede ud(ikke lavet af Jim). Jeg besluttede mig så for at prøve noget nyt. Jeg var hamrende nervøs, da jeg trådte ind af døren, men det fik Jim hurtigt pillet af mig med sin hyggelige snak.
Jeg/vi var der i 2 timer, og det meste gik med snak. Det beroligede meget, og han fortalte hele tiden hvad han gjorde og hjalp mig med at trække vejret, da han skulle pierce. Jeg er sindssygt glad for dem, og rigtig glad for jeg valgte Jim til at pierce mig. Ja det gjorde da ondt, men forventede det værre, og Jims beroligende stemme og sind, gjorde mig rolig, så jeg ikke spændte og så det ikk gjorde lige så ondt. Han har virkelig hygiejnen i orden, og gør meget ud af det hele. Hvis jeg skal have flere så bliver det hos Jim (uanset hvor jeg bor). Alt i alt en hamrende god oplevelse.

Christina Døring - Skrevet den 22. marts 2017
Så blev det vist min tur til at dele min historie.
Jeg havde lidt af kronisk migræne i 10 mdr da jeg fik lavet den første daith piercing.
Alt var prøvet forinden. Jeg havde været gennem et langt forløb ved neurolog der havde fået scannet min hjerne pga mistanke om blodprop i hjernen. Men intet viste sig.
10 mdr med konstante smerter - så voldsomme at jeg dagligt indtog ca 16 smertestillende piller ( codein, panodil, voltaren som stikpille, sumatriptan og selvfølgelig treo) med eneste resultat at jeg blev møg skæv men stadig havde hovedpine. Jeg var derude hvor jeg ikke kunne passe mit job pga smerter, jeg kunne ikke tåle lyden af mine børn der snakkede, og jeg lå bare i mørket og sov. AL LYST TIL LIVET VAR VÆK!!!!
Jeg fik sat ringen i midt i januar. Min kæreste kørte med.
Efter en time kunne jeg mærke jeg følte mig lettere i hovedet. Og min kæreste bemærkede at jeg så anderledes ud i ansigtet. Efter tre timer var den trykkende fornemmelse i hovedet væk. Næste dag var jeg uden hovedpine men havde stadig smerter i ansigt, næse, øjne og ører. Dag to kom og gik disse smerter og dag tre var de helt forsvundet i venstre side hvor piercingen sad. Ingen piller indtaget siden ringen kom i. Jeg var tilbage på job, legede med mine børn, var til stede og klar i hovedet. Dog med smerter i højre side af ansigtet.
To uger efter fik jeg sat en ring i højre øre og dagen efter var jeg HELT SMERTEFRI. Jeg havde fået en gave: jeg havde fået mit liv tilbage.
I løbet af de sidste tre måder har jeg ialt indtaget to sumatriptan og 10 - 12 panodil ( jeg har nemlig haft influenza 😀😀😀)
Det er vildt at en simpel lille ring kan ændre livet SÅ markant. Jeg kan kun sige tak daith.

Jette A Hansen - Skrevet den 8. november 2016
Hej Jim. Tusind tak for at du lavede daith piercingen på mig. Den har forandret mig liv.De daglige hovedepiner er faktisk væk. Det betyder at jeg kan være mere aktiv, gå mere i haven, får bagt kager, osv. Det gør også at jeg er fri for at hænge så meget med hovedet hver aften, fortælle familien omkring mig at mit hovede er ved at sprænge. De meget kraftige hovede piner hvor jeg ikke kunne holde ud at være til, har jeg kunne reducere styrken, ved at dreje ringen rundt .jeg vil komme ned til dig igen for at få lavet en i det andet øre, så evt noget at medicinen kan forsvinde.

Jeg er så glad for vores snak, da jeg var nede hos dig, dejligt at snakke med dig som kunne/kan give en anden mening om de ting vi snakkede om, jeg tænker tit på at det var en helt særlig og specielt aften/dag. Kh jette.

Katja - Skrevet den 21. januar 2016
Idag har jeg fået min første piercing hos Jim. En intimpiercing.
Jeg var virkelig nervøs og rystede men jeg blev virkelig også beroliget efter lidt snak frem og tilbage. Vi snakkede om alt muligt og fik også vist forskellige smykker og det gjorde han virkelig meget ud af. Man er ikke i tvivl im at han ved hvad han taler om!
Jeg lagde mig op og ja - det gjorde nas, men kun i få sekunder.
Jeg har kun at sige tak for god behandling. Vi ses i hvert fald igen!

Sabrina - Skrevet den 12. juli 2015
Aldrig vælge det billigste sted du kan finde til at få lavet piercinger, som jeg gjorde i starten.. Jeg fik engang lavet Navlepiercing 3 gange, Dermal Piercing, Tungepiercing og Næsepiercing 3 gane hos Vivian. Den eneste jeg har tilbage fra hende, er min tungepiercing. SPILD AF PENGE. Jeg blev så henvist til Jims Bodypiercing af en veninde, som jeg så kontaktede. Jim fortalte mig at han ikke kunne love min Navlepiercing ville holde, da min hud er så "tynd" som den er, men han ville selvfølgelig gerne gøre et forsøg, hvilket jeg sagde go for. Jeg fik den lavet og rigtig nok, min hud kunne bare ikke holde den.. Jeg er skuffet over mig selv ag jeg ikke gik til ham noget før, så jeg kunne få af vide hvorfor den hele tiden faldt ud og kunne have sparet en masse penge... Senere hen ville jeg have lavet de sindssyge Surface piercinger i hofterne, hvor han fortalte det samme. Igen måtte jeg hen og have dem ud, men selvfølgelig ikke hans skyld da han advarede mig. Jeg er super fald for at jeg fik dem lavet hos Jim og taget dem ud der, for han er virkelig god til at beroligende mig. Nu har jeg fået lavet en piercing i venstre side af læben hos ham og der er intet med den. Den sidder der stadig og er super flot.

Jeg vil helt klart anbefale Jim, da han både kan "advare" dig og beroligere end på ingen tid.

TAK JIM!

Katrine - Skrevet den 27. februar 2014
Min oplevelse hos Jim var helt klart mindeværligt!
Vi var en lille gruppe på 3 piger der skulle have lavet lidt forskelligt, de to andre havde fået lavet pieringer før og var forberedt på hvad der skulle forgå, men jeg havde ALDRIG prøvet at blive piercet nogensinde. Jeg ville gerne have lavet en tragus og en antihelix. Jeg var hunderæd, men Jim var god til at tage sig tid og tegne og fortælle alt hvad der skulle forgå, og tog sig tid til at gøre mig mere tryg.
Det var en skøn oplevelse! alt gik som det skulle og det var tankerne om hvad sker der nu, der gjorder mest ondt, ikke det at blive piercet! Tak for en fantastisk oplevelse, og hvis jeg nogensinde skal have lavet mere, så er det her jeg vil søge hen!

Michala Bøggild - Skrevet den 16. februar 2014
KAN KUN ANBEFALES!
Jeg har næsten lige været inde hos Jim og få lavet en tragus piercing, og det var en rigtig god oplevelse. Det er selvfølgelig aldrig rart med nåle og ting der gør ondt, men Jim forstår at skabe tryghed og han er meget omhyggelig med at fortælle hvad der sker. Man føler sig godt modtaget ligeså snart man træder ind af døren.
Han er en flink og varm fyr! Og man kan rolig slappe af - han ved hvad han gør! :-)
TAK, for en god oplevelse.

Frantz - Skrevet den 19. maj 2013
Måske er jeg ikke helt normal (heldigvis for mig) men når du læser om min oplevelse, skal du vide at jeg er 38 år, er ganske alm. funktionær og far til 2 drenge.

Jeg havde i nogen tid gået og overvejet en eller anden form for "fornyelse" på min krop - tatovering eller noget i den stil - dog kunne jeg hverken finde ud af motiv eller hvor på kroppen den skulle sidde.

Ved en tilfældighed, kom jeg til at tænke på en piercing (jeg så på en tatovering, hvor ejeren havde en piercing) Jeg viste med det samme at den ikke skulle være et synligt sted, (øre, næse, mund eller øjenbryn) hvis jeg skulle have en og da jeg som de fleste andre mænd kun kendte et par andre steder, på kroppen, hvor man kan få en piercing - ja så tænkte jeg "hvad med en prins albert (PA)............?"

Efter jeg havde set en masse billeder og læst en masse om PA på nettet, ringede jeg til Jim, som stille og roligt svarede på de spørgsmål, som jeg ikke syntes at kunne finde svar på, på nettet. Jim var rar at tale med, han forklare kort og præcist hvordan tingende hang sammen - og jeg var helt klar til en PA................... men.....

Ja - jeg bestilte ikke en tid hos Jim den dag og kunne selvfølge ikke lade være med at læse mere på nettet om PA. Jeg kom ind på nogle sider hvor kvinder skrev om, at sex med en pik som havde en PA ikke altid var lige rart eller ligefrem ubehageligt - mange skrev at man derimod skulle finde sig en mand med en apadravya piercing (APA) "hvad i hede hule blankpoleret helvede er en APA" tænkte jeg.

En stav gennem pik hovedet nej nej nej nej aldrig i livet, men det så godt nok cool ud. Jeg læste mange steder om denne piercing, så mange billeder, MEN undlod helt med vilje at se youtube videoer, hvor selve piercingen blev udført. Da jeg havde samlet mig sammen og skrevet mine spørgsmål ned, ringede jeg igen til Jim og spurgte til APA piercingen. Jeg fik svar på tiltale, forstået på den måde, at nogen af de metoder (tykkelsen på den nål man bruger til en APA piercing) som man laver APA'en med, ville Jim ikke udføre - man skal kravle, før man kan gå. Jim havde nogle fornuftige grænser og igen fik jeg de svare og den vejledning jeg havde brug for - da jeg havde lagt på sagde jeg til mig selv "bestil en tid NU........ ellers får du det aldrig gjort" Jeg ringede op til Jim igen og fik aftalt en tid som passede mig.

I ugen op til dagen var jeg ikke nervøs, jeg tænkte hver dag over mit valg og var hele tiden overbevist om at en APA var og blev den piercing jeg skulle ha'!
Jeg kan roligt sige at jeg ikke var helt så skarp i tankerne på selve dagen og da jeg kørte ned til Jim tænkte jeg helt ærligt "Du bede en mand du aldrig har mødt om at pløje en nål direkte igennem dit pik hoved.......... og derefter betaler du ham for det - du er en meget meget syg mand, søg omgående læge"

Et ord er et ord - en aftale er en aftale, så stålsat fortsatte jeg mod Nykøbing.

Fremme hos Jims Body Piercing, bliver jeg lukket ind i et lille hyggeligt venteværelse, hvor Jim bød velkommen og han havde nogle spørgsmål, som jeg er sikker på skulle fortælle ham om den han stod overfor en som var fysisk og mentalt klar til at få udført en APA - Jim var rolig, venlig og udgød tryghed. Jim viste mig nogle billeder og vi talte lidt om APA smykker. Der er lidt jeg skulle læse og jeg udfyldte en lille blanket. Imens jeg læste og skrev, var Jim inde "på værkstedet ;) " og gøre klar. Da Jim var klar kom jeg ind - OG ja, jeg så faktisk efter om der var rent og pænt - alt var som jeg havde forventet og Jim gik igang med den lille opgave.

JA selvfølgelig gjorde det ondt - en 1,6mm nål direkte igennem en mands kæreste eje SKAL gøre ondt....... sådan så er det på plads. Da nålen sidder der får jeg en pause og der er en del luft der skal trækkes ind :)
Jeg tror nok at smykke staven sættes eller skrues på nålen, så den kunne "følge efter nålen" ialtfald skulle nålen ud og staven ind - det gjorde ikke ondt - det strammer bare lidt......... ja så var det overstået, staven med kugler sad igennem hovedet på mit kæreste eje FUCK det så vildt ud. Jim rensede den lille smule blod væk der var og gjorde nogle ting jeg ikke lige ved hvad er - han havde, på den korte tid jeg var på briksen, skiftet handsker 3 gange (det mener jeg ialtfald). Efter nogle få minutter var Jim færdig og min noget medtaget og ømme "ven" blev, med et stykke køkkenrulle, puttet ned i bukserne og jeg var klar til at køre hjem - stolt over mig selv og min for mig store manddomsprøve.

Jims råd om hvordan sådan en fætter skal hele skal følges og det er de blevet, især har luft været en god ting. Jeg har ligget i min seng min nye APA piercing frit fremme, uden boxershorts og det meste af tiden uden dyne. Alene hjemme er det ned med rullegardinerne og så bare lad hænge, hvad hænge kan ;)
Jeg har ikke blødt overhovedet og min første vandladning (som kan gøre ondt/svige) var fuldstændig normal og gjorder ikke ondt. Idag (14 dage efter) er alt "normalt" det er lang tid siden ømheden forsvandt, dog skal jeg stadigvæk ikke pille eller hænge fast i noget selvfølgelig. Glem alt om sex - det er en tabt kamp de næste par måneder.


Jim ringer til mig efter nogle dage, for lige at høre om alt er ok og om der var noget i forbindelse med min piercing som jeg var i tvivl om - faktisk var det lidt fedt at tale med Jim om det, da Jim dengang, som i skrivende stund, er den eneste der ved at jeg har APA'en.

Jeg er glad for at jeg valgte kun at se billeder og læse om PA og APA piercingen. Jeg er SUPER glad for min APA piercing, den får mig til at føle mig anderledes og "undenfor" på den fede måde.

Denne APA er min første piercing og min første kropudsmykning. Jeg er MEGA glad for min beslutning om at det skulle være Jim der lavede den, han er rigtig dygtig, han udstråler tryghed og han ved hvad han taler om.

Jeg kan trygt anbefalde dig, at læse om piercing på Jims hjemmeside - det var hjemmesiden der gjorder at jeg valgte Jim. Jeg vil anbefalde dig at ringe til Jim, hvis du går med tanker om at få lavet en piercing. Tager du beslutningen om at få lavet en flot piercing på din krop, så vil jeg varmt anbefalde dig at få den lavet hos Jims Body Piercing i Nykøbing.

Mvh
Frantz

monica - Skrevet den 18. april 2013
Jeg syntes også lige jeg vil rose Jim ...var for 10 dage siden henne og få lavet bryst piceringer hos ham ..han er rigtig sød og snakker så man glemmer helt at være nervøs ..rigtig dygtig til sit arbejde jeg er fuldt ud tilfreds og har ingen problemer overhoved ..

Amalie L. H. - Skrevet den 28. februar 2013
I tirsdags var jeg inde hos Jim og få lavet min længe ønskede navlepiercing. Jeg havde forhørt mig rundt omkring hos mine piercede veninder, og da de talte så godt om Jim, var jeg ikke i tvivl om, hvem der skulle lave den. Jeg var ret nervøs for at få den lavet, da jeg har en fobi for nåle, men jeg var faktisk tryg (så meget, som man nu end kan være i sådan en situation) ved de instrukser Jim gav, både mht. da selve piercingen skulle laves, hvordan jeg skal passe den og hvilke smykker jeg kan vælge, når den engang skal skiftes. Det var en super god oplevelse, og jeg er rigtig glad for resultatet!

Line - Skrevet den 14. september 2012
Hrj . Jeg fik lavet en piercing hos Jim, han var god til at gøre en mindre nervøs.
Selvom man sys det tog lang tid men det var den bedste opleves ;) de næste piercinger skal kun laves af Jim.... ;)

Cecilie - Skrevet den 8. maj 2012
Jeg var inde hos jim og få lavet navlepircing idag. Jeg havde prøvet det en gang før hos en anden, men da min navlepircing røg ug og jeg ikke fik sat den i hurtigt nok, groede hullet til. Så da min mor anbefalede ham og hun selv havde fået lavet en madonna hos ham, som hun er rigtigt glad for så tog jeg med hende derhen. Da jeg om derhen var jeg ikke nervøs men så snart jeg kom ind i rummet hvor det skulle foregå blev jeg meget nervøs. Min mor og Jim stod og snakkede sammen, og jeg begyndte at slappe af og snakke med. Da jeg lagde mig på briksen var jeg ikke nervøs for jeg følte jeg var i trygge hænder. han fortalte i detaljer hvad han gjorde, og det gjorde da ondt men det gik hurtigt over. Jeg vil rigtig gerne anbefale ham til alle. Han er rigtig professionel, og god til at få en til at slappe af og forklare en rigtig godt hvordan man skal behandle sige nye pircing. Helt klart et sted jeg vil komme når jeg skal ha lavet min næste pircing!

Anja - Skrevet den 17. juni 2011
Du var fantastisk idag Jim, du tog dig god tid og du sørgede for en god oplevelse. Jeg følte virkeligt at hos dig var man i trygge hænder. Lækre lokaler og stort udvalg. Vi ses helt klart igen.

SINDY PIHLMAN - Skrevet den 7. juni 2011
Jeg havde længe overvejet at få en tungepiercing og det fik jeg...
Min første rigtige piercing var i navlen og den var os lavet hos Jim, jeg havde så gode oplevelser med den. Så fik jeg overtalt min mor til en i tungen.. Vi tog derhen og jeg var ikke spor nervøs, fordi jeg stoler så meget på Jim, men alligevel meget spændt på om det gjorde ondt eller hvordan den kom til at se ud...
Han gjorde alt klar men jeg læste nogle ting og skrev under... Jeg gik ind og satte mig på briksen og fik lavet en tussplet og tag og alt det der på. Så kom nålen. Jeg skulle bare tage en dyb indånding, også havde jeg tungepiercing, må indrømme det gjorde en smule ondt, men den blev ikke rigtig så hævet, så det gik fint, bare trist til sidst kun at kunne spise let mad, efter 3-4 dage kunne jeg spise kød osv. Jeg er rigtig glad for den, og skal snart op og have den skiftet.. Jeg kan varmt anbefale Jim, han ved hvad han snakker om og gør. Man kan kun have gode oplevelser med den mand!

Natascha - Skrevet den 28. maj 2011
Halløj.. :)
Jeg fik som mange af jer andre lavet min første piercing ( i navlen) hos Jim. Jeg var 14 år og fik den i gave af mine forældre og vidste ikke jeg skulle have den lavet... :) Men man er i rigtig trygge hænder hos Jim, jeg stod foran hans hus og fik der af vide den skulle laves så man kan ikke sige jeg var klar.. ;) Men Jim var rigtig sød og var senere hen derude med min veninde som også skulle have lavet.. :)
Men til jer som siger at Jim er dyr, det er han ikke og slet ikke som andre siger så får man meget hjælp hvor mange andre steder skal de bare have penge og have sendt en ud af døren.
Jeg skal helt sikkert have lavet min næste piercing hos Jim. :)
Held og lykke derude i er i gode hænder... :)

Mathilde - Skrevet den 4. maj 2011
Jeg fik lavet en tunge piercing i mandags og nu er det onsdag. Jeg er super glad for den, og Jim gav mig massere af vejledning..
Jim kan varmt anbefales!, han er super dygtig og han ved 100 procent hvad han gør.
I starten da jeg kom derind var jeg meget nervøs for min tunge piercing, om det nu gjorde ondt og sådan. vi snakkede i en time og jeg var der klar til en tunge piercing!.
Har 3 piercinger og alle sammen er lavet hos ham, der er ingen andre end Jim som får lov til at lave piercinger på mig!! . Til dem der ikke har prøvet Jim og synes det er meget dyrt, vil jeg bare sige det er slet ikke dyrt, når du finder ud af hvor meget du har fået for pengene, du får en ren piercing, og super god vejledning.
Jim er den dygtigste i verden!!

Cecillie - Skrevet den 28. februar 2011
Jeg er meget bange for om det gør undt at få lavet en piercing i navlen, men kunne over alt i verden godt ønske mig en. En af mine venner og jeg har snakket meget om det, men er begge to bange for om det ikke gør meget undt. Jeg har 7 huller i ørene dem har jeg ikke fået hos Jim, og der hvor jeg har fået dem købt har jeg haft mange problemer med dem, men de er i orden nu. Jeg havde over vejet at få en der hvor jeg havde fået en før. Men så sagde min veninde at vi kunne gøre det hos Jim, så når jeg har fået samlet penge sammen så er der også en ring i min navle :)

SINDY PIHLMAN - Skrevet den 24. februar 2011
Min første rigtige piercing var hos Jim, det var i navlen.
Jeg havde ønsket mig en navlepiercing i lang tid og så blev det jul, jeg sad og tænkte over det i lidt tid, så kom jeg i tanke om jeg rigtig gerne ville have en navlepiercing.
Jeg sagde det til min mor og hun sagde bare "jaja".
Da det blev den 16 december sagde min mor vi skulle til nykøbing og besøge min mormor og det skulle vi så også. (det skal lige siges at jeg ikke vidste at jeg skulle have piercingen) Da vi havde været der i lidt tid tog vi videre oppe i en by. Vi ledte længe efter hvor det lå og jeg vidste overhovedet ikke hvor vi skulle hen.
Min mor så en piercer butik også sagde "mhh gad vide om det er her?"
så kunne jeg godt regne lidt ud hvad det var jeg sagde bare "skal jeg have navlepiercing??"
min mor sagde ikke noget. Men det var heller ikke der. Hun slog vejen op på GPS'eren og jeg vidste hvad vejen hed i forvejen så jeg vidste godt hvor vi endte ;)
Vi kom derop jeg er ikke nervøs bare rigtig spændt. Vi kom ind, vi skulle starte med at læse nogle papier og skrive under osv.
Da vi havde gjort det, kiggede vi på piercinger og snakkede om pleje og mange andre ting.
Han tog lidt pis på mig han sagde "tror du det gør ondt?"
mig: "på en måde ja og på en måde nej"
ham: "på en måde? det gør mega ondt!!"
haha, og der var vi så flade af grin :)
Han fortalte en masse hsitorier om sine egne piercing og om sig selv.
Han spurgte om jeg var klar og jeg sagde ja.
Jeg lagde mig på briksen og han gjorde sig klar og satte tangen på og gjorde det hele klar..
Han sagde når jeg var klar skulle jeg bare tage en dyb indånding og uden jeg selv vidste af det gjorde jeg det bare, og vupti der havde jeg en flot navlepiercing som jeg er meget glad for!
Jeg har haft den i lidt over 3 måneder, og den holder fint.
Vi kørte hele vejen fra Næstved og det var hele turen værd!
Hellere komme et dyrere sted hen og få lavet det ordenligt.
Jeg skal snart op og have lavet en tungepiercing og forhåbelig mange flere, Jim er en meget venlig og i møde kommende mand! :)
Jeg vil varmt anbefale Jima Body Piercing.
Tak for en fed oplevelse som jeg aldrig vil glemme!:)Christina - Skrevet den 19. september 2010
Her den 3. septmber tog min far og jeg turen ind til Jims body piercing, efter lang tids plagen gav mine forældre mig endelig lov til at få en tragus. Jeg var ret nervøs, da det er den første piercing jeg har fået udover huller i ørene, men Jim var meget tålmodig, og til sidst var jeg slet ikke nervøs mere, piercingen var næsten smerte fri, og jeg har ikke haft nogle problemer med den siden, hverken betændelse eller noget andet. Efter at jeg havde fået lavet piercingen, sad min far og jeg og snakkede med Jim, om alt mellem himmel og jord, da vi var de sidste han skulle pierce den dag.
Men det er helt sikkert, at hvis jeg skal have en piercing igen, så skal det være hos Jim, da han gjorde mig tryg.

Helene - Skrevet den 14. september 2010
Jeg har altid været sart omkring smerte, men gik og 'drømte' om en ring i læben. En meget lille diskret.
Jeg havde hørt rigtig godt om Jim, så jeg valgte at ringe til ham. Jeg var helt sikkert irriterende og tidskrævende, for jeg var meget nervøs, og meget krævende omkring at den ikke måtte ramme tænder, sidde præcist i læbekanten, og der var mange ting. Men Jim var tålmodig, både omkring planlægning, og da jeg fik den lavet. Jeg er stadig super glad for den, og der er ingen der kunne have gjort det bedre. - Og nu ses vi snart igen, når jeg skal have ringen skiftet til en mindre, nu hvor den er helet igennem. ;) - Så tusind tak Jim!

Sille - Skrevet den 8. september 2010
Jeg havde længe gået og tænkt over at få en intim piercing.. Så begyndte at lede på nettet efter nogen dygtige piercere. Faldt over Jim's side og den så jo ganske udemærket ud. Var så heldig at få et gavekort i julegave, Fik det dog først brugt i august, da det var riiiiiiiiimelig svært at tage sig sammen til den piercing.
Jeg ringede ind og fik lavet en aftale, men overvejde nu kraftigt at få en navlepiercing i stedet. Da jeg har eksperimenteret meget med at lave mine egne piercinger har jeg en masse arvæv i navlen. Men han ville se om det kunne lade sig gøre.
Vi kommer ind i hjemmet og det meget anderledes studie. Pænt og rent. Følte mig helt tryg. Han snakker og snakker, og jeg glemmer helt hvad det er vi skal til at gøre... Efter en times snak beslutter vi os for at nu skal piercingen i navlen laves. IGEN begynder jeg at blive nervøs, men han fortæller stille og roligt hvad jeg skal gøre når det er. Kææææmpe pust ud og den var lavet. Det gik meget stærkt og gjorde slet ikke så ondt som jeg havde regnet med. Efter endnu en times snak var det tid til at tage hjem.
Efterfølgene har jeg selvfølgelig renset den som jeg skulle.. Og guess what Jim.. DEN ER DER STADIG! Efter 3 uger er den der, uden betændelse. 5 gang ER lykkens gang! Jeg er rigtig glad for at det var den beslutning jeg tog. Og du kan helt klart anbefales!
Tak! :)

Jeanne og Nikoline - Skrevet den 8. september 2010
En veninde og jeg fik for en måneds tid siden lavet tungepiercinger hos Jim, og jeg blev posetivt overrasket over behandlingen.
Han fortalte og gav en masse info, og vi kunne spørge om alt hvad vi nu havde været nervøse over.
Min veninde var en del nervøs, og efter den var lavet blev hun svimmel.
Jim gav sig tid til at spørge hvordan hun havde det, og at hun skulle lægge sig ned og få noget at drikke.
Det hele var en posetiv oplevelse.
Jim er en person der ikke kun snakker om piercingen men om alt mulig andet så nervøsiteten falder.
Det hele er sterilt og der er slet ikke noget sjusk nogen steder.
Nu har vi fået skiftet til en kortere stav, og vi er begge MEGET glade for at den er lavet, og der har ikke været problemer med betændelse eller at den sidder forkert.
Det er meget dygtigt og professionelt arbejde han udfører.
Tak Jim, for en fantastisk oplevelse.
Hilsen Jeanne og Nikoline :)

Martin - Skrevet den 23. maj 2010
Mit kendskab til Jims Body Piercing startede for ca. 10 år siden da jeg fik min første brystpiercing. Dengang var jeg sikker på, at det skulle være den første og sidste piercing. Men der er i mellemtiden kommet flere til, alle lavet af Jim. Heraf er nogle blevet udvidet til et større smykke.
For ca. 1 år siden så jeg en ampallang piercing og blev imponeret. Jeg tænkte dengang ikke mere over dette, før pludselig en dag, flere måneder efter, den kom frem på nethinden. Jeg tog straks telefonen, uden nogen betænkning og begyndte at taste Jims nummer ind. Men som jeg manglede de 2 sidste ciffer mistede jeg modet. Og da jeg endelig tog mig sammen, var det blevet for sent, til af forstyrre. Næste dag gentog historien sig. Godt nok var det i mine øjne en ekstrem piercing, men tanken om at få denne piercing fyldte mere, end tanken om den evt. smerte, det ville være at få den lavet. Og jeg kendte jo Jim, og vidste han var mesteren inden for det han foretog sig. Deri var jeg ganske tryg. Nå, men endnu et forsøg ved telefonen og jeg gik en snak med Jim, og vi aftalt en tid.
Så kom endelig dagen. Et bad og ud til Jim. Idet jeg gik ind af døren, meldte nervøsiteten sig. Jim stod som sædvanlig og tog imod, og vi satte os ned og fik en snak om fælles interesse. Normalt ville jeg være spændt af forventning, men afslappet. Det var bare ikke tilfældet her. For satan, hvor var jeg nervøs. Nå, af med tøjet og ind på briksen. Jim fortalte at denne piercing blev lavet i fri hånd, uden klemme. Det er rart han forinden fortæller hvad der skal ske.. Men jeg blev ikke mindre nervøs af det. Jim kunne uden tvivl fornemme min uro, og kom også med en bemærkning om, at det ikke var så slemt som man troede, trods placeringen. Men det kunne jeg jo tale med om, om nogle få minutter. Denne bemærkning endte, med en del grin, inden han gik i gang. Dog først, da jeg selv meldte jeg var klar. Da det var overstået, endda uden nogen udbrud, udover min egen vejrtrækning. Må jeg tilstå, at min bekymring blev gjort til skamme. Ubehaget var hurtigt overstået og til at holde ud. Nu skete der det, som Jim ved en tidligere piercing, havde fortalt om. Og hvad jeg dengang ikke forstod At nogle personer får et kick. Det er totalt sindssygt. Blodet pumpede rundt i hele kroppen, og jeg var helt oppe og kører. Selv var jeg overrasket over reaktionen. Hvor var det fedt. Inden jeg forlod Jim den dag, havde vi allerede aftalt at den skulle udvides til et større smykke.
Hvorfor min beretning først kommer nu, er at den i mellemtiden er blevet udvidet af flere gange til nuværende 4mm smykke. Inden den blev udvidet første gang havde Jim forinden fortalt, at det ville føles meget anderledes end selve piercingen. Og heri må jeg igen give manden ret. Jim du ved, hvad du har med at gøre. Det kan godt være at selve piercingen af min ampallang ikke var slem. Men det er ikke at sammenligne med følelsen af hver udvidelse. Og her indrømmer jeg, at der kommer lyd fra mig. Ubehaget er hurtigt overstået og straks efter kommer det samme kick. Når jeg forlader Jim, har jeg mest lyst til at stille mig op på det højeste sted i Nykøbing og råbe ud over byen hvad der er sket. Det er svært at beskrive. Det er noget man skal opleve.
Min beretning slutter nu ikke her. Jeg har besluttet mig for endnu engang at få den udvidet, så den slutter på et 5mm. Smykke.
Mange vil nok ryste på hovedet af min beretning. Men jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt min handling. Jeg er mega stolt og glad for min ampallang piercing. Det har været det hele værd. Det har været en kanon rejse ind i krop og sjæl. Denne rejse kan jeg kun takke dig for Jim. Den faglige viden og det resultat, du aflevere, samt den ro du udviser, er med til, at når man går ind af døren kan føle sig i trygge hænder. Og at når man går ud af døren igen, er blevet en oplevelse og piercing rigere.

Mvh. Martin


Sara - Skrevet den 15. marts 2010
Jeg blev for ca. en måned siden piercet i underlæben af jim (:
jeg havde været meget nervøs, men Jim fik mig til at falde til ro. Da jeg så havde fået min piercing tænkte jeg var det bare det ? så slemt var det slet ikke! og nu er jeg rigtig glad for jeg har den og at jeg fik den lavet hos jim.. Hvis jeg skal have en til, skal han lave den !
Sara (:

Johni S - Skrevet den 7. januar 2010
Jamen jeg blev piercet idag, min første "rigtige" piercing lige udover øreflippen, jeg fik lavet en i midten af min underlæbe, og jeg kan med meget få ord sige hvordan min oplevelse var:

Den var super!

Jim fortalte og forklarede så der ingen tvivl var, og var god til at bringe ens nervøsitet ned, så var man helt klar til at modtage piercingen.
Jeg havde i en længere periode haft lyst til at få lavet denne piercing, og da jeg faldt over Jims website, var jeg helt sikker på at det var Jim der skulle pierce mig, og jeg er rigtig glad for jeg blev ved den beslutning, der var ingen problemer, alt var i den skønneste orden og jeg en af mange af Jims glade kunder!

VH.

Johni S

Kim - Skrevet den 4. november 2009
Jeg valgte Jims Piercing da jeg skulle have lavet min Prins Albert af 2 årsager. For det første gav denne webside samt telefomopkald til Jim, til fulde svar på alle mine spørgsmål og gav mig tillid til at Jim vidste hvad det drejede sig om, for det andet skulle jeg arbejde 2 uger i Nykøbing F. så det passede helt perfekt med hensyn til tid og sted.
Jeg har bestemt ikke fortrudt mit valg af piercer, man lader ikke hvem som helst foretage en Prins Albert piercing, det skal være en man stoler 100% på og Jim stoler jeg 100% på når det drejer sig om piercinger. Der findes selvfølgelig piercere her i Aabenraa hvor jeg bor, og de er sikkert også ganske udmærkede, men jeg vil ikke betænke mig et sekund på at ringe til Jim og bestille en ny tid, hvis jeg skulle beslutte mig for en ny piercing en dag.

Nicola - Skrevet den 28. oktober 2009
Jim gav mig en fed oplevelse med min piercing. jeg skulle have i læben, og var virkelig spændt. da jeg gik ind til Jim havde jeg ondt i maven. men Jim fik mig til at falde ned, fordi han forklare tingene, fuldt ud, og han tager det stille og roligt. det er en kæmpe hjælp,når man ikke er van til at få piercinger. jeg vil takke Jim mange gange, for en super fed oplevelse, og jeg fortryder ikke ét sekund, at jeg valgte at få min piercing hos Jim. jeg kan varmt, og roligt anbefale Jim. han er super :) og endnu engang tak for en fed oplevelse Jim.

Thomas .pedersen - Skrevet den 26. august 2009
hey alle kan varmt anbefalde jim var over i min smommerferie og fik en tunge pircing og jeg var super nervøs men jim forkalre alt så sindsygt godt så man spaller hurtigt af og han giver sig god tid til en jeg har ikke haft problemer med min tunge pircing overhovdet jim er så super god Mvh.Thomas.Pedersen

Camilla edelmark - Skrevet den 8. juni 2009
Hej (:
jeg var i KBH er for 5 dage siden, sammen med 4 a mine veninder, vi skulle alle sammen ind og have lavet en intim piercing (isabella) vi gik ind i pierceren med bankene hjerter og jeg var den første, 20 min. efter var vi alle sammen færdige (DÅRLIG VEJLEDNING), da vi så kom hjem begyndte min piercing at gøre vildt ondt, men når nu den lige var blevet lavet tænkte jeg ikke mere over det.

Så ville jeg tage mig et bad, da jeg trækker mine bukser ned, høre jeg kuglen trille på gulvet og min første reaktion var selvfølgelig FUCK :D... jeg satte mig ned foran et spejl og ville sætte den på igen, men staven var simphelt så kort at jeg måtte mase min hud sammen også skrue kuglen på.

2 dage efter gjorde min pircing så forfærdelig ondt. jeg ringede til mine veninder og de havde det på samme måde, vi tog en tur til nykøbing og hørte om Jims butik, vi gik hen til ham og fik tid med det samme. jeg lagde mig op på briksen og han forklarede mig i gennem det hele. han skiftede min stav til en langere, og det fik mine veninder også. Vi var hos Jim i 3 timer ca. tror jeg (=ORDENLIG VEJLEDNING)
og nu er alt godt igen...

JEG VIL MEGET GERNE SIGE TAK TAK TAK JIM. OG VIL VARMT OPFODRE ALLE TIL AT GÅ IND TIL JIM.
kort sagt '' jeg kommer helt klart igen'' knus camilla

Sarah Nielsen - Skrevet den 8. juni 2009
Jeg kom ind til Jim, og skulle ha' lavet min tunge piercing. (Det er efterhånden en lille uges tid siden) Jeg var så nervøs at jeg rystede, og min veninde måtte holde mig i hånden hele tiden. Jim brugte masser af tid til at snakke med mig, og berolige mig. Så skulle det ske, og han sagde til mig at jeg skulle tage en dyb indånding, og lige pludselig var det overstået. Det gjorde slet ikke ond. Jeg tror at mig og min veninde derefter, var hos Jim i 2 timer ca, bare for at snakke og der er bare så hyggeligt og rent, der hvor Jim arbejder. Jeg syntes også at han har nogle gode holdninger, og han er sjov at snakke med. Jeg var så inde i dag, for at få lavet en "Rook" (Piercing i øret), og der var jeg overhoved ikke nervør, for hvor ond kan det gøre? Vi snakkede lidt, og så skulle han til at pierce mig.. Jeg lagde mig ned på brixen, og han begyndte. Det med at jeg troede at det ikke ville gøre ond det er i hvert fald løgn, for jeg skreg (Syntes jeg i hvert fald selv), og da han endelig var færdig var det en lettelse. Jeg blev enig med Jim om at naboerne sikkert allerede havde ringet til politiet, da jeg skreg så højt (Selvfølgelig bare for sjov). Men efter det så snakkede vi lidt mere, og jeg så Jims hunde og hvor er de bare nuttede. Jeg har aldrig set den hunde race før, men de var utrolig søde. Bag efter var det bare det.. Jeg syntes virkelig at jer der overvejer at få lavet en piercing, i skal få den lavet hos Jim. Han er virkelig god, og snakker meget med en, det er super hyggeligt. Der er altid rent der hvor han arbejder, og han genbruger ikke de ting han arbejder med. Jeg siger ikke at der ikke findes bedre piercere end Jim for det er jo smag og behag, men af mine 4 piercinger hvor af at de 2 er blevet lavet hos Jim, så fortrækker jeg Jim. Han giver sig tid til at snakke med en, hvis man er rigtig nervøs. 1000 tak Jim, for din venlighed og tålmodighed. Hvis jeg nogen sinde skal ha' lavet en piercing til, så bliver det uden tvivl hos dig :)

Mange hilsner Sarah

lotte friis - Skrevet den 18. maj 2009
Jeg kan kun anbefale at få lavet piercinger hos jim, da har erfaring andre steder fra!
hos Jim får du en ordenlig forklaring om den piercing du skal have lavet, og han er meget omhyggelig med sit arbjede. jeg har selv 4 piercinger, men har desværre kun fået lavet de to af dem hos Jim. hvilket jeg fortryder meget, at han ikke har lavet alle mine piercinger! for hos de andre har man været hos i højst to min. Unden noget forklaring om hvordan jeg skulle håndtere smykket-piercingeren. Så der gik DESVÆÆRE altid betændelse i dem.
Men efter der var en del bekendte der anbefalede jeg skulle prøve jim, hvilket jeg bestemt ikke har fortrudt. Har der hverken været problemer eller betændelse med mine piercinger. hvilket jo kun er et plus.
så hvis i vil have lavet en piercing der er erfaring bag, kan jeg kun anbefale jim :) og nu kunne jeg selvfølgelig bare skrive en masse godt, men nej jeg mener virkelig at jeg kun kan anbefale JIM!
- OG JIM, VI SES SNART IGEN TIL EN NY PIERCING :)
knus og kram lotte.

Dorte og Louise - Skrevet den 18. januar 2009
Vi havde for længe siden aftalt at vi ville have en piercing og en fredag aften tog vi beslutningen og ringede til Jim. Han havde tid samme aften, så vi tog derind med bankende hjerter :-)
Vi var der i 2 timer !! Jim gav sig god tid til at forklare alt omkring de piercinger vi ønskede, vi så billeder, diskuterede placeringer og så videre. Der var en utrolig behagelig og hyggelig stemning, så al nervøsitet forsvandt igen.
Selve piercingen var jo ikke ligefrem nogen fornøjelse at få lavet ;-)... men det foregik meget proffesionelt og hygiejnen var i top - noget som vi holdt meget øje med !
Vi fik en grundig instruktion i pleje af piercingerne og gik glade derfra, enige om at det havde været en fed oplevelse.
Vi kunne godt finde på at komme igen ;-)))

/Dorte og Louise

Jane Arildsen - Skrevet den 7. januar 2009
Jim, rent ud sagt, reddede min røv her til aften.
Jeg fik for ca 10 år siden lavet min tungepiercing hos ham, og har været super glad for både den, samt den suveræne service jeg fik, da den blev lavet.

I sidste uge fik jeg i Odense skiftet min stav i den - og hun fortalte hvilken størrelse hun mente skulle i, og så jeg sagde til hende, det er dig der har forstand på den slags. Hun fik den nye stav i, og det ar så det... troede jeg! Jeg skulle blive MEGET klogere.

De sidste 3 dage har jeg haft så mange smerter i min tunge, min hals og mit øre - jeg kunne ikke drikke varme drikke uden det trak grimme smerter alle 3 steder hen. Jeg kunne ikke få tungen ud af munden,kunne nærmest ikke spise, og blev ærlig talt død forskrækket... sådan reagerede jeg jo ikke en gang, da den var nylavet. Og 10 år med en piercing der ALDRIG har været problemer med før, et eller andet måtte være galt.

Jeg ved Jim er dygtig, så jeg valgte at ringe til ham ved middagstis i dag, da jeg simpelthen ikke kunne være nogen steder for smerter. Jeg forklarede mine symptomer, og allerede der mente Jim, at kende årsagen. Og han sagde jeg bare skulle komme over til ham her til aften.

Ganske rigtigt - staven var alt alt for kort - ergo har pierceren i Odense ikke været opmærksom nok, og det er godt nok skrækkeligt, at det kan lade sig gøre. Sjusk, rent sjusk fra den pågældende piercers side!
Jim fik den ud, og jeg fik den længde stav i jeg skulle have... Hele 6 cm længere end den den anden, og det er altså pænt meget. Så tror pokker da, at jeg fik de smerter.

Allerede inden jeg forlod Jim's shop føltes min tunge normal, dejligt!
Jeg er Jim dybt taknemmelig, og jeg burde havde lyttet til min sunde fornuft, og have ladet Jim skifte den, da jeg ved han er knald dygtig og yderst opmærksom. Hvilket i mine øjne er et must hos en piercer.

Så pas på jer selv, når i vælger piercer, det kan gå grueligt galt.
Mine næste piercinger skal kun laves ét sted, og det er hos Jim.

Annemette larsen - Skrevet den 22. oktober 2008
Hej!
Jeg fik for efterhånden 6 el. 7 år siden (kan ikke huske præcis hvornår) lavet min tunge piercing hos jim!
Det er da nok den bedste service jeg nogen sinde har fået hos en piercer, og jeg er både blevet piercet i Vordingborg, Sønderborg, Nakskov og Kbh!
Jeg kan som mange andre varmt anbefale ham, for lige så snart man træder indenfor hos ham, bliver man godt modtaget, og får instrukser om hvordan og hvorledes med piercingen, og føler sig hurtigt tryg i hans hænder!! Han tager sig virkelig tid til en og sørger for at man får en god oplevelse.
Min næste piercing bliver helt sikkert hos ham.

Hilsen en tilfreds kunde.


Lone Mindbjerg (Andersen) - Skrevet den 3. august 2008
Hejsa...jeg ser lige at Jim har en hjemmeside.. Jubii flot. Jeg er blevet pierset hos Jim 2 gang 1 i næsen og 1 i tungen. Tidligere fik jeg lavet en Navlepiersing i Næstved og en Næsepiersing (der er som flere beskriver, IKKE rent) Navlen er helt ok, nok 10 år gammel, ingen problemer og jeg har kun 14 karat guldsmykker i. Næsen...hmm der gik betændelse i x2 og til Næstveds ros, skal siges, at de laver tingene om gratis.. Efter de 2 nye i næsen og fortsat betændelse (det kom ca.14 dage efter piersing) så tilbød de også gratis at lave den i det andet næsebor. Jeg brugte kun Næstveds smykker. Desværre gik der også betændelse i det.. Så mødte jeg Jim til en Julemesse i Nyk.F hallen ca 7 år siden. Jeg fik så en i næsen, "skåret" med en nål og ikke skudt i som i Næstved (Jim forklarede forskellen) Den holdt ca.1 år, så pludselig gik der betændelse i næsepiersing, helt akut og selvfølgelig i Påsken, så der kunne jeg jo ikke ringe til Jim (det sagde han dog senere at jeg bare skulle have gjort) Næsen hævede til dobbelt størrelse på få timer så jeg næsten ikke kunne få piersing ud, den sad ligesom i fordybning af hævelsen.. Jeg fik den dog ud med møje og besvær, jeg turde simpelhen ikke at lade smykket sidde (købt hos Jim) Så jeg må nok leve uden en lille sten i næsen :-( øv.
Nu kommer jeg til det, der fik mig til at skrive her. Tungepiersingen. Længere nede er der en utilfreds kunde der klager over at Jim laver hullet ovenfra og ned...lige da jeg læste det tænkte jeg Shit, godt det ikke gik galt med min og mandens tungepiersing !!! Jeg tænkte mig dog lige om i få sek. Så kom jeg i tanke om at Jim jo sætter en Tang på tungen, tegner en prik over og under, og den tang har ligesom 2 lykker på hver sin arm (over og under tungen)..så når Jim stikker ovenfra, så har han først taget mål, tegnet og sat tangen der hvor nålen skal gå igennem...Altså er han ikke sjusket og han har taget højde for blodåre m.m. Det syntes jeg lige at jeg skylder Jim at fortælle, her på hans side..Ret skal være Ret.
Hvorfor det kiksede med næsen...ved det ikke. Det kan umuligt være Jims skyld, det var jo ca. et år efter..det er ikke Jims skyld. Skal jeg pierses bliver det hos JIm. Jeg har lige anbefalet venner det samme, derfor fant jeg siden og skriver først ca.7 år efter min piersing hos Jim :-)
Mine varmeste anbefalinger til Jim.
Hilsen en yderst tilfreds kunde.

Nanna - Skrevet den 21. april 2008
For ca. 1 år siden fik min veninde en Isabella (intim piercing). Lige siden har jeg drømt om at få sådan en. jeg er faktisk lige trådt ind af døren. Fik laver min Isabella, for knap 1 time siden, hos Jim. Det er min første piercing jeg har fået lavet hos Jim. Udover min Isabella har jeg kun i navlen og i næsen. Jeg var meget meget nervøs... jeg fik lokket min X-kæreste med... Jeg troede faktsik ikke jeg turde. Var næsten parat til at hoppe ud i bilen igen da jeg havde smit bukserne. Men Jim var kanon!!!!! det kan ikke siges mildere... Min største nervøsitet var at en anden mand skulle stå og pille mig mellem benene. Men det var dybt PROF, og jeg overvejer allerede at få lavet endnu en intim piercing hos Jim. MEGET vellykket... den er perfekt! Men hold kæft hvor gjorde det ondt!!!! jeg kunne ha' skreget mig selv til månen.. men 5 sek. senere... var der nul smerte.

Så endnu engang... Tak Jim
Vi ses nok igen inden for en måned =)

Nanna

Pigen i Australien - Skrevet den 28. marts 2008
Hej.
Jeg har lige kigget lidt rundt herinde på hjemmesiden, og jeg læste at nogle folk synes at Jim er en af de "dyere" piercere. Jeg kan så informere jer at jeg er i øjeblikket i Australien, og jeg skal snart have lavet en piercing i min kønslæbe. Her koster det 120 AU$ hvilket nok svarer til omkring 600 kroner. Så kig lige en ekstra gang og se om du så stadig synes det er dyrt? :)

Lykke Jacobsen - Skrevet den 16. marts 2008
TIl Jim

Jeg var hos Jim og få lavet en navlepiercing lige først i December. Jeg har længe villet have en piercing men er uddannet lægesekretær og har set en del meget dårlige piercinger (dog ikke nogen fra Jims body piercing) og var derfor meget nervøs og meget interesseret i at alt var rent og sterilt, da jeg mener at det er meget vigtigt, og en ting må man sige det er sterilt og rent hos Jim, jeg var virkelig imponeret. Derudover er Jim en meget rolig og varm person som hurtigt fik mig rolig, han brugte over 1 time på at fortælle om hvordan piercingen skulle holdes ren, og hvilket smykke jeg skulle vælge, der var en service ud over det sædvanlige. Det er nu ca. 4 mdr. siden og jeg har ikke haft nogen som helst problemer med min navlepiercing, jeg er utrolig glad for den. Smukt arbejde!
Så jeg vil egentlig bare anbefale Jims body piercing på det varmeste og sige ham tak for rigtig god behandling.
Mvh. L.J.

Camilla Jakobsen - Skrevet den 13. marts 2008
Jeg er så glad for at jeg har fået lavet min navlepiercing, nede hos Jim. Jeg fik den lavet d. 27/12, og der har overhovedet ikke været nogle problemer. Den er bare så pæn. Alle der går og overvejer at få lavet en piercing bør få den lavet her, for det er så godt.

Rene´ - Skrevet den 29. januar 2008
Hej Alle

Jeg har været på utrolig mange hjemmesider for dels at læse og få noget mere baggrundsviden omkring de forskellige piercinger der findes, samt for at finde ud af hvilken jeg selv kunne tænke mig at få lavet. Da det er den første..
Havde egentlig fundet et sted i kbh, men fandt en pjece fra jim under en oprydning. Så ville lige tjekke hans side ud også, og må nok sige at efter at have læst hele jim´s side igennem, var turen til kbh droppet.
For hvis det skulle være, skulle det være hos jim.
Så afsted med en mail, intet svar. Efter et par dages venten rigede jeg til jim, som straks var klar over at det var mig der havde skrevet. Vi snakkede så lidt frem og tilbage, ang de spørgsmål jeg havde, nåede faktisk slet ikke at spørge, for jim kunne huske alt hvad jeg havde skrevet og spurgt om.
Så den 4 januar 2008 kl 15.00 landede jeg hos jim for at få lavet min intim (frenum) piercing.
Op af trappen til første sal, hvor jim tog imod med håndtryk, hvilket gjorde et godt første håndsindtryk, ned på en stol og skrive på lidt papir. Ind i rummet ved siden af og snakke omkring hvilket smykke, størrelse på stav, buet eller ret, kugler osv. Hvilket jim var meget hjælpsom omkring, tak til dig jim.
Da jim bad mg om at lægge mig på briksen, bygyndte jeg at bli lidt nervøsang smerte når nålen skulle igennem. Men imens jim tegnede op til, hvor han skulle stikke nålen igennem. Snakkede vi om flere ting som det viste sig at vi begge har til fælles. Hvilket fik mig til at bli rolig igen.
Idet nålen blev stukket igennem sved det kun en lille smule, intet at snakke om. Ingen smerte.
Efter staven var sat i. Fortalte jim omhyggeligt om hvordan piercingen skulle passes og plejes.
Alt i alt en rigtig god oplevelsse og ingen gener efterfølgende.
Jim er en rigtig seriøs og hyggelig piercer, som man bliver tryk ved med det samme.
Tak jim.

Mvh Rene´

Britta - Skrevet den 18. december 2007
D. 17.12.07

Jeg fandt Jim på nettet!
Jeg var absolut ikke nervøs...men spændt, vidste jo at det ville gøre ondt...uudngåligt det er trods alt en nål der SKAL igennem.....men forskelligt med ens smerte... ;-)
Jim er god til at skabe trygheden med hans snak....måske også for hans egen skyld...*smiler*
Jeg lagde mig på briksen og skulle have min to intim piercinger (en ring i hver kønslæbe - ydre)
Jeg var stadigvæk ikke nervøs vidste hvad jeg gik ind til, glæde mig mig mest til at se piercingen bagefter....og blev rigtig glad....den er så pisse flot!!
En virkelig behagelig oplevelse..(bortset fra mine to stik-smerter).....men smerten forsvinder MEGET hurtigt, så slemt er det ikke.
Knus
Britta

Jacob Runge - Skrevet den 15. november 2007
Jeg fik lavet min første piercing hos Jim og hvis jeg skal have flere Bliver det uden tvivl igen hos ham!

Jeg har et lidt akavet forhold til ting der er ikke høre hjemme i kroppen, men har altid syntes at tungepiercinger var et rigtig flot og godt smykke pga. at de er diskrete, så efter et års overvejelser besluttede jeg mig for at få den lavet, men hos hvem? slog nogle forskellige piercere op på nettet og faldt her over Jim's hjemmeside, jeg følte mig godt tilpas da jeg læste siden igennem så jeg valgte at ringe, ham op for at få styr på nogle lidt uafklarede spørgsmål jeg stadig gik med. Jim tog sig god tid til at vejlede og rådgive, også selv om han ikke på det tidspunkt var sikker på at jeg ville vælge ham som piercer, han virker meget didikeret til sit arbejde og ønsker at alle skal få en god oplevelse med deres nye piercing, ikke kun hans kunder.

Den dag jeg skulle have piercingen lavet var jeg rystende nervøs, og jeg tror at Jim kunne se det, jeg var gudskelov den sidste kunde den dag, for vi snakkede i en hel time inden jeg fik lavet den, og på det tidspunkt var jeg helt nede på jorden, jeg følte mig 100% tryk.
Dagen hvor jeg skulle have den "korte" stav i tungen Vejledte Jim mig til UG igen må jeg hellere sige,for i mine øjne har hele forløbet været fantastisk.

Vil her til sidst sige, at prisen er lille, hvis man tager højde for hvad man får for dem!

Tak for det Jim!!!

Louise Rasmussen - Skrevet den 4. oktober 2007
(Jeg blev piercet aller første gang i næsen, det gjorde jeg selv.
Den anden piercing fik jeg da jeg var 17 år, hos Jack Rubini, det var i læben. Jeg var meget nervøs, men Spritt fik mig ned på jorden, og da det endelig var gjort, var det intet at snakke om. (Det skal nævnes, at jeg har haft 8 huller i øret hvor 4 af dem har jeg selv lavet!)(I øre og bryst - har dem ikke mere)
Den tredie fik jeg her hos Jim og det var min Madonna, som jeg var meget glad for. Den fjerde var også her, og der var jeg nervøs, for det var i min tunge, mit kæreste eje. Men da det var overstået, var det heller ikke noget at tale om. Kun de næste 5 dage. Jeg har altid elsket piercinger, jeg syntes det er smukt. Til en vis grænse. MvH. Louise Rasmussen)

Tina - Skrevet den 15. september 2007
Hej alle
Jeg var selv inde at kigge på denne side før jeg besluttede mig for hvem der skulle pierce mig. Jeg fik den 4. juli lavet en piercing i navlen og kan huske at Jim var rigtig venlig, tog sig god tid til at snakke om pleje og hvad det var der nu skulle ske. Jeg har intet bøvl haft med min piercing da jeg fik gode råd og fulgte dem nøje. Kommer helt fra Slagelse, og har ikke fortrudt at jeg kørte hele den lange tur ned til Jim for at få lavet piercingen dér. Han kan varmt anbefales!!!

trine..<3 - Skrevet den 19. juli 2007
Hejsa.. jeg har lige fået lavet en navle piercing, hos jim...
jeg var pisse nervøs, men jim laver bare pis me det hele,, han er virkelig go tilat tage pis på alt,, men han er også seriøs.. men jeg var så nervøs at jeg, sagde til min mor at vi skulle blive lidt i bilen, men så blev klokken 1.. og så skulle jeg jo derind..
men da jeg kom derind blev jeg meget overrasket, for der stod en venlig mand foran mig...
og så var jeg ikk helt nervøs mere, for jim fyrede bare noget pis f og så gik det.. hehe..
han er også go til at fortælle historier..
han er for mit vedkommende verdens bedste piercer..
og hvis mjine venner fortæller mig at de skal ha lavet nogle piercinger siger jeg til dem at hvis de vælger jim så blir det ordenligt lavet...
Så siger de til mig: jamen er der ikk noget med at han tar mere en vivian.. jo siger jeg så men han gør det også mere omhyggeligt end vivian gør og hvis han kan se at man er nervøs, begynder han og snakke om noget helt andet.. og så når han kan se at du ik er nervøs mere siger han: skal vi ik se at få det overstået.. så jeg vil klart foretrække jim frem for vivian...
for hvis du tar jim. ved du at der er høj kvalitet, og han ved også ''lidt,, mere end vivian.. så ja jeg er godt tilfreds..

så tusind tak for den piercing i navlen jim, det har været pengene værd...

Ka du hygge dig


KH. en meget tilfreds kunde... <3<3<3<3

trine Løje. - Skrevet den 31. maj 2007
Hejj..
nu kan jeg ikke huske jim ret godt, men det jeg kan huske er at han er et posetivt menneske, han er meget rolig og får snakket en rolig, så man kan få det overstået,

Men jeg fik piercet huller i ørene hos jim, efter at ha prøvet 3 gange med en pistol, og jeg blev overrasket, for her haft dem lige siden, og der har ikk været ret meget galt,,, kun småting,,, vi ses inden ret længe jim, for skal ha navlepiercing....

en meget utilfreds kunde - Skrevet den 3. maj 2007
Jeg fik lavet en tunge piercing hos jim. Jim lavede ikke min piercing orndeligt, den var mega skæv og sag totalt forkert. pga at de sad forkert kunne jeg vækren snakke spise eller drikke. også begyndte min piercing at bløde mega meget også fordi at den var blevet laet forkert..... Jeg ringede til jim for at få lavet den om, men han skulle have fuld pris for at lae den om. Så jeg kontakte en anden pircer og der fik jeg lavede en ny piercing uden problemer. og der sagde de at hvis at jeg ikke var tilfreds kunne jeg komme igen og få den lavet om gratis . Der var det også billigere at få en piercing end hos JIM. Jims body piercing kan jeg ikke anbefale til nogen han er total dårlig til at lave piercinger. Mit råd er tag heldere en anden piercer det er billigere og bedre. En stor fejl som jim laer når han laver en tunge piercing er at han stikker oven på tungen og ned, det er totalt farligt da man ikke kan se blodårrerne , man kan resikere at han skikker igennem en årrer, Man skal skikke neden fra og op igennem tungen . på den måde kan man se blodårrerne, og undgå at stikke ind i en årrer. Jeg siger til alle jeg kender at de skal holde sig langt væk fra Jims body piercing. MIT RÅD ER FÅ JERES PIERCINGER LAVET ET ANDET STED, JIM ER SYG I HANS HOVED

Ida Rachel Nielsen - Skrevet den 3. maj 2007
I går aftes fik jeg lavet en piercing i hver kind, og jeg må sige, at jeg var overrasket over hans tålmodighed. Jim virker flink og rolig når man skal pierces hos ham. Han snakker meget hvilket for mit vedkommende virkede beroligende. Han tog sig meget god tid til at gøre klar til mig. Jeg vil gå til Jim næste gang jeg skal pierces. Jeg kan kun anbefale ham.

Andreas K - Skrevet den 2. september 2006
jeg har fået lavet 3 piercinger hos Jim, og jeg er utrolig glad for dem :) man føler sig også godt rustet til at pleje sine nye piercing efter han har fortalt hvordan man gør og hvor ofte og sådan. da jeg fik min første piercing tog det hele omkring 15-20 min. hvor mit første besøg his Jim varede 1 time, for han bare snakker, snakker og snakker lidt mere. man føler sig meget velkommen der.

og det kan godt være han er lidt dyrere end mange andre piercere, men man ved så også at han laver et kvalitets arbejde. og det vil jeg ihvertfald gerne betale de ekstra penge for.

jeg anbefaler han ihvertfald til alt og alle, som vil pierces :)

Simone. - Skrevet den 23. juni 2006
Heej ! (:

jeg har fået lavet navle ring, hos Jim den. 22/06-06 !
Da jeg kom var jeg meget nervøs, og var ved at sige at jeg ikk' turde alligevel .
Men vi to det stille og roligt, og vi sad og snakkede om det , og om andre piercing'er !

Mit første indtryk af Jim og hans "bix" var at det så rigtigt renligt ud, og når det ser renligt
ud , føler man sig også mere tryk ved at blive piercet. (:

-Hilsen Simone T !

Malene - Skrevet den 16. juni 2006
den 30 april 2004 fik jeg lavet ring i navlen hos Jim .
& jeg blev virkelig pisitivt overrasket over hvor flink han var .
han er meget åben , og det gør at man falder til ro, og egentlig slet ikke er nervøs for hvad der skal ske .
jeg har haft den i 2 år nu, og er rigtig glad for den .

Natasha Friis - Skrevet den 4. maj 2006
Hej!!!
Jeg har fået lavet 2 Piercinger hos Jim og har ik fortrud, han er vildt venlig, og sød, jeg har fortalt om ham til alle mne venner, hvis i skal ha piercing så tag hen til Jim...

Sissel Hansen - Skrevet den 5. april 2006
Heej !!

Jeg var inde ved jim og få en ring i min næsefløj, jeg avr bare så utrolig nervøs, men Jim fik mig snakket rolig, og han havde styr på alle tingene! Og det skulle gøres orneligt og han havde sine holdninger om til hvem der kan have hvad og sådan. Og han lavede den piercing og er virkelig glad for jeg fik lavede den ved ham :) Kommer snart igen med navlen :)

Mie Olsen - Skrevet den 27. januar 2006
Hej.
Jeg har fået alle mine 3 piercinger lavet hos Jim. Han er altid venlig, gald og mere end villig til at svare på alle ens spørgsmål. Der ryger da også gerne en god historie med i hatten. Og for øvrigt er han altid pæn og ren at se på og det er hans studie også. Renligheden er han i hvert fald altid omhyggelig med.Jeg har en piercing i navlen, læben og tungen, og overvejer da at få mig en til. Og jeg kunne ikke drømme om at bruge en anden piercer. Jeg har endda anbefalet ham til mange andre. I min by har vi en forfærdelig piercer, så jeg sørger altid for at stikke folk en af Jims kort i hånden så de bruger ham i stedet. Med alle de dårlige oplevelser man hører om så kan man ikke være for forsigtig, og jeg gør da mit for at hjælpe folk som er i tvivl. De kan jo altid ringe til Jim og få en snak om deres overvejelser. Super lækkert. Tak Jim! ;o)
Nå jeg snakker og tiden går. Vi ses snart Jim. Til en ny og som altid god oplevelse ;o)

Jacob Duus Olsen - Skrevet den 10. januar 2006
Har først lige set at Jim har fået oprettet sin egen side nu, men kan da fortælle min egen historie ..

Ud af de 4 piercinger jeg har idag er det kun 1 af dem der er blevet lavet af Jim.
De andre er blevet lavet i Vordingborg og Næstved.

Da jeg ankom hos Jim for at få lavet min anden tungepiercing var jeg en anelse nervøs, han var jo en ny piercer jeg ikke kendte.
Allerede ved ankommelsen følte jeg mig velkommen og jeg blev hurtigt beroliget af Jim's smil og personlighed der tog imod mig ved trappen ..

Vi lagde ud med at sidde og snakke om forskellige ting der slet ik havde noget med piercinger at gøre, og jeg glemte nærmest det skulle gøres. Da jeg var aller mest rolig spurgte han pludseligt om vi ik bare skulle klares nu, og inden jeg så mig om havde jeg fået min nye piercing ..

Jim forklarer rigtig godt om alt hvad han gør, og jeg kan varmt anbefale ham. Hvilket jeg også gør, til folk der skal have lavet piercing i sydsjælland og øerne.
Han er klart den bedste jeg har mødt, og klart den mest venlige .. Hvilket er en vigtig egenskab for en Piercer!

Tak for piercingen Jim! .. vi ses nok snart igen, skulle jo gerne have den frenum :D

Pernille Sørensen - Skrevet den 16. december 2005
Jeg har fået lavet en piercing hos Jim. Det er omkring 2-3år siden, jeg fik den lavet i navlen. Jeg har aldrig haft probemer med den, takket være ham, fordi han sørger for at det han laver bliver gjort ordenligt. Jeg overvejer selv i øjeblikket at f lavet en til i tungen, og jeg vil helt klart have den lavet hos Jim da jeg kan være fuldstændig sikker på at et der blir lavet, bliver gjrt med sund fornuft. - Derfor sys jeg at man skal få sine piercinger lavet hos ham.

Elisabeth Fugl - Skrevet den 8. december 2005
HEJ jeg synes du skulle tage dig tid til at læse min historie du bliver måske klogere!!!

Jeg har skrevet her før i februar 2005. Det er et godt stykke tid siden, og jeg har været glad for min navle-piercing. Jeg skrev at der ingen problemer havde været, men det kom der.

Efter min piercing var helet kunne jeg ikke stå for et "sødt" smykke fra Byens Smykker i Nykøbing. Den kostede ingen penge, så jeg købte den ( Jim havde dog advaret mig mod billigsmykker og bare jeg havde gjort som han sagde).
Jeg havde smykket i navlen, i omkring 2 uger så begyndte stenene at falde ud. Det kunne jeg ikke forstå så jeg gik op og spurgte hvad der var galt. Hun forklarede at jeg ikke engang måtte gå i bad med den og at den kun var til fest brug. " Af hvad siger du?". Der havde hun ikke informeret mig om da jeg købte den. Hun beklagede og sagde at jeg bare kunne få en anden. Jeg valgte en anden og gik med den i 3 ugers tid.
Jeg var dypt fustreret fordi jeg hele tiden fik betændelse i og omkring piercingen. Jeg tog smykket ud og undersøgte det en ekstra gang. WHAT?! Der var et hak i smykket ( Senere fandt jeg ud af at det var oversagen til så ofte betændelse fordi det havde siddet i MIN navle og lavet et sår).
Efter at have konstateret hakket tog jeg op i Byens Smykker endnu en gang og spurgte hvad ****** de havde gang i. " Gud, jamen de havde da ikke lige set at det var et ødelagt smykke. Vil du have en anden?". Dum som jeg var, sagde jeg ja tak. Jeg have valgt min "skæbne" i hvert fald hvad min navle-piercing angår. Huden der skulle holde smykket var der blevet mindre og mindre af pga. den tilbagevendende betændelse.
Da jeg var i militæret gik det helt galt. Der fik jeg nemlig tapet hele min navle ind så såret, der var blevet lavet af det dårlige smykke, ikke kunne få luft eller blive renset da jeg var i bad. Det gjorde at der kom en skorpe ud over navlen som sad om kuglen til smykket og sikker også nede i selve piercingen. Jeg havde ikke mere til i den periode hvor jeg var i militæret, så da jeg endelig fik tapen af og så al den ulækre betændelse fra såret, kunne jeg ikke gøre andet end lige hurtigt at pille det værste af med fingrene.. Det resulterede i at der kom endnu mere hud af navlen end fra de andre gange jeg havde haft betændelse.

Den dag idag har jeg ikke længere hul i navlen, fordi jeg købte den forkerete piercing hos nogle (efter min mening) uprofessionelle mennesker. Det gør jeg ALDRIG igen. Det er simpelthen for dumt at ødelægge sin navle aller andet fordi at smykkerne i Byens Smykker er billigere end hos Jim. Så hellere købe dem hos Jim, sevom det er dyrere. Der ved man, at det man får, ikke skader eller ædelægger. Jeg vil i hvert fald personligt hellere give det mere for noget, og så vide at man har købt det hos en der har styr på det. EN PROFESSIONEL! Jeg håber vikeligt at der er nogen der kan lære af mine fejl for ønsker ikke det skal ske for andre.

Jim vi ses igen når jeg skal have lavet ny piercing :)

Helene - Skrevet den 13. november 2005
Hej. Jeg har fået lavet alle mine piercinger hos Jim. Selv da jeg flyttede fra Nykøbing overvejede jeg ikke ét sekundt at få lavet piercinger af andre. Alt i alt er jeg blevet piercet af Jim 7 gange og har ikke haft problemer med en eneste af dem! Jeg elsker at blive piercet af Jim, da man ved at man er i gode hænder. Man kan roligt stole på at arbejdet bliver udført 110% proff. Ja, Jim... Kan ikke give dig andet end ros herfra. -og til alle jer andre derude er overvejer at få lavet en piercing, kan jeg kun varmt anbefale Jim. :)
Mange knus herfra

Heidi - Skrevet den 16. september 2005
Jeg fik for ca. 4 uger siden lavet to intim piecinger hos Jim. ALDRIG har jeg følt mig så velkommen som man gør hos Jim. Jim giver sig enormt god tid, så den nervøsitet jeg ankom med, var en del formindsket inden piecingerne blev lavet. Der er rent og pænt ( hvilket der desværre ikke er alle steder ). Man får en rigtig gos information, hvilket også er ret vigtigt ( men dette er desværre også en sjældenhed mange andre steder ) Jeg har før fået lavet en del piercinger, men har efterfølgende haft en del problemer med nogle af dem. De to jeg har fået lavet hos Jim volder mig INGEN problemer.
Alt i alt vil jeg bare sige SUPER sted og SUPER betjening :-)

Maja - Skrevet den 31. august 2005
Hejsa
Jeg har fået lavet en af mine piercinger hos Jim, og kan kun give positive kommentare til den.
Har også været med veninder der skulle ha lavet piercinger hos ham, og kan kun sige at jeg elsker at komme derop. Bare det at være der, er så hyggeligt. Når Jim piercer, fortæller han hver enkelt lille ting han gør, også inden han overhovedet har funet kanylen frem. Det er meget behageligt og afslappende at være deroppe, for han fortæller og fortæller hele tiden, og svare grundigt hvis man har spørgsmål. Den første piercing jeg fik lavet, var ikke hos ham, og den har jeg ikke mere, da den ikke var lavet ordentligt. Nummer to jeg fik lavet, er heldigvis blevet fin nok, men det kunne ha endt galt, da det bare var på Dølle-Markedet. Da jeg sku ha lavet min nummer tre blev jeg anbefalet Jim af en veninde, og nu vil jeg kun ha lavet piercinger af Jim. Jeg er tryg ved ham, og stoler 100% på ham, da jeg ved hvor professionel og grundig han er med det hele. Og når pengene er sparret sammen, skal jeg helt klart ha lavet mange flere, KUN hos Jim! :)
Tusind tak for du er som du er Jim. Glæder mig allerede til at komme op og få lavet flere piercinger hos dig!

Susanne - Skrevet den 10. juli 2005
jeg var hos jim torsdag den 30-6, og fik lavet en piercing i klitoris forhud, jeg var bare nervøs for at det skulle gøre vildt ondt, men jim gav sig god tid med at snakke først, og forklaret hvordan det skulle foregå, og forklarede også mens det stod på, og jo det gjorde da også ondt, men ikke som j havde frygtet, har også piercing i navlenen, den mærket jeg stort set ikke blive lavet, men stedet jeg fik den lavet kan ikke anbefales, en kendt piercer/tatto i næstved, et meget snusket sted, på briksen lå der en almenlig dyne med dynebetræk, det var det første sted jeg fik lavet en piercing, fik så lavet en i min højre brystvorte, og av den gjore ondt av av både at få lavet, men også første gang jeg skulle vaske den, jeg besvimet simpelhen, har også haft en del problemer med den, og der var ikke særlig meget hjælp at hente der hvor jeg fik den lavet,jeg fik den lavet i gågaden i Nyk. F. ,hun er sød der se rent ud, mere har jeg ikke at sig om det sted. men hos jim er der sku styr på tingene der er rent, han ved hvad han snakker om og han giver sig god tid, jeg var der næsten en time, de andre steder tog det 5min, hvis jeg skal have flere piercinger bliver det hos jim. tak for god behanling jim er meget glad for min piercing.

Cindy - Skrevet den 22. juni 2005
Har aldrig nogensinde fået lavet en piercing hos andre end Jim den mand han er bare perfekt! Han beroligere en inden man skal have lavet sin piercing og forklarer grundigt hvad det egentlig går ud på og det synes jeg virkelig er skønt at man lige får et indblik i hvad det er det går ude på? Jim er bare den perfekte piercer så hvis nogle derude skal ha lavet en piercing (VÆLG JIM) siger jeg bare det er mit råd..
Har mange veninder som har fået lavet hos forskellige piercer hvor det bare ikke er blevet godt hvor jeg så bare ha tænkt inde i mig selv (Hol da helt op hvorfor ikke bare få Jim til det han er jo meget bedre)..
Hver gang mine veninder spørg mig til råds omkring piercinger og hvor jeg bare har skyndt mig at sagt vælg Jim han er helt klart den bedste..
Og det er ihvertfald ikke sidste gang jeg har fået lavet en piercing.. Og til sidst vil jeg gerne sige:
Tusind tak Jim for et godt og ordentligt arbejde det skal du virklig have ros for :)
Knus Cindy..

Lonni Hansen - Skrevet den 16. juni 2005
jeg fik min første piercing hos jim.. og jeg skulle ha den i tungen. jeg hade en veninde med og var bare navøs over om det ville gøre ondt.. hade mest lyst til at tag hjem igen men nej vi tog op til jim..og vi begyndet at gå op af trappen og jeg bliv mere og mere navøs og tingen. hvad hade jeg gang i..vi snakket lidt om tingen og hvordan han ville laven den på mig og den første tanke der kom i mit hovde var av..men han sage med en rolig stemme du slapper bare helt af så gøre det ikke så ondt.. og rigtig nok lige med et hade jeg den i..og det er jeg meget glad få men tunge piercing og jeg har haft den i lidt over 4 år nu... så skulle jeg har en i næsen det har jeg haft før men måtte tag den ud efter 2 til 3 dar fordi jeg gik til en guldsmed og fik den lavet og det gør jeg aldrig mere.tænket nej heller gi lide mere og få det gjordt ordlig. jeg ringet til jim og fik en tid til at få den lavet.. og nu har jeg også fåret lavet den og der har ikke været nogen problemer.. så jim er den enes der få lov til at lave piercinger på mig lige meget hvad folk siger at det er nok billiger i kbh.. men nej det er kun jim få jeg ved han er en rolig fyr som snakker rolig til folk og han gør det først når man er klar til det.. få jeg har også to halv søster som har fåret lavet piercinger hos jim... og vil bare sige til dig jim tak og jeg er meget glad få mine piercinger og det er et godt arbjede du laver. skal nok har flere med tiden

Maiken - Skrevet den 31. maj 2005
Jeg har haft store problemer med stort set alle mine piercinger, men så fik jeg lavet en bryst piercing hos Jim.. Jeg har aldrig haft problemer med den, og og arbejdet blev gjordt utrolig godt..
Jeg skal snart ha' lavet flere piercinger hos ham, og han er helt klart den bedste piercer jeg kender ((Det skal siges at jeg kender en del))
Han kan 100% anbefales, han gør det hele perfekt og han kan svare på alt..
Man føler jeg tryg i hans hænder ..

Elisabeth Fugl - Skrevet den 15. maj 2005
Hej.
Jeg fik lavet en navlepiercing i februar 2005 til min 15 års fødselsdag. Jeg havde gået og ventet et helt år på jeg skulle få den lavet og da jeg så fik pengene af mor og far i fødselsdags gave var det jo bare lige at finde ud af hvem der skulle lave piercingen på mig.
Jeg har 2 veninder som også har navlepiercinger og de har fået lavet dem hos 2 forskellige. Den ene hos byens smukker og den anden hos Jim. Jeg vidste ikke helt hvem jeg skulle gå til lige indtil men mine forældre ikke gav mig noget valg. (Er jeg glad for). De sagde at det skulle være hos Jim ellers blev der ikke tale om en piercing til mig. "Nå" tænkte jeg." Så må jeg da hellere se at ringe få en tid". Det gjorde jeg så og jeg kunne komme samme aften. Da min veninde og jeg stod ude foran huset hoppede og dansede mit hjerte. Vi gik ind og så op af trappen.
Der gik tilpas meget tid med snak og en masse praktiske ting og jeg følte mig virkelig tryg ved at det var Jim der skulle lave den. Vi fandt ud af tingende stille og roligt og da alt forarbejdet var gjort (Stor ro. Du gør dig grundig Jim) så lagde jeg mig op på briksen og holdte min veninde hårdt i hånden mens jeg lukkede øjene. En vejrtrækning efter havde jeg den navlepiercing jeg havde ønsket mig i et helt år. Det var sådan en fed fornemmelse og jeg var så glad for den ( og der har ikke været problemer med den).
Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted at få lavet min piercing. Jeg er så glad for den. TAK JIM!

Steen Lassen - Skrevet den 3. marts 2005
Jeg fik lavet min første brystpiercing i Kbh. Efter 6 mdr. måtte jeg simpelthen tage den ud. Jeg havde ellers behandlet den som jeg skulle, men den blev ved med at irritere og gøre ondt. Efter ca. 1 år uden piercing besøgte jeg Jim´s Body Piercing. Jeg talte med Jim - og den mand ved hvad han taler om. Jeg fik så lavet en brystpiercing i den anden brystvorte for at se om resultatet var det samme. Jeg blev posetivt overrasket og fik lavet en i den anden brystvorte igen. Det bedste ved at handle med Jim er. - Man bliver talt helt til ro - selve behandlingen er 100% steril - Kvaliteten af hans smykker er helt i top, - Han er perfektionist - Smykket skal side ordentligt. ALT DETTE FOR AT DU SKAL BLIVE GLAD FOR DIN PIERCING. Jeg har ikke haft skyggen af komplikationer efter at mine piercinger blev lavet af Jim. Jeg giver Jim 10 stave ud af 10 mulige !! Hvis ikke du har en brystpiercing - skulle du prøve det - Det kan VARMT anbefales !! `,`Steen`,

© Copyright 2005 Jims Body Piercing