» Forside
 » Indledning
 » Dine rettigheder
 » Galleri
 » Studiet
 » Smykker
 » Priser
 » Din(e) oplevelse(r)
 » Kontakt
 
 « Photo art
Smykker

Smykker og piercing skal passe sammen... Et smykke der ikke passer nøjagtigt i størrelse kan irriterer din piercing så kroppen reagerer ved at udskyde smykket, spørg derfor efter vejledning når du køber skiftesmykker. Køber du smykker hos din piercer - kan han hjælpe dig. Køber du smykker hos din frisør, tøjbutik eller gadehandler, ja så må du sætte din lid til at vedkommende ved lige så meget om piercingsmykker som din piercer.

Hos Jims Body Piercing kan du ikke få et smykke med hjem i udvalg eller bytte et smykke du har købt tidligere, måske tiltængt som gave. Men jeg udsteder gerne et gavekort som så kan byttes til et smykke eller du kan få pengene tilbage.
Årsagen til det er, at jeg skal sterilisere smykket før det igen kan sælges, og så kan man jo ikke kalde det for et nyt smykke mere. For at sterilisere et smykke, skal det igennem en vaskeproces i en ultralydsrenser, derefter skal det så ind i en autokalve. Udstyret til denne sterilisations-proces koster mindst kr. 70.000,- og sådan et anlæg har hverken din frisør, tøjbutik eller gadehandler. Når du køber smykker hos Jims Body Piercing så ved du at det altid er ”helt nye smykker”.

Hvis du køber smykker i en butik, hvor du af den ene eller anden årsag kan bytte det, bør du være ekstra varsom, for hvem har så haft ”lånt” det med hjem før dig? Er det en du kunne tænke dig at dele smykke med?

Materiale:
Metal, akryl, træ, Buffalo-horn, glas, plast og sten.

Metal:
Guld, Inplantations-stål, titan, Niobium er metaller som er meget anvendt til piercing-smykker. Kigrugisk stål bliver også tit nævnt og har været brugt i den forbindelse. Dog er det ikke længere tilladt at anvende kigrugisk stål (316L) i nylavede piercinger. Brug aldrig metaller som let går i forbindelse med blodet og derved skader dit helbred. Metaller som let går i blodet kan være nikkel, crome, tin, kobolt osv. f.eks. sikkerhedsnåle og søm, sådanne genstande er ikke fremstillet som smykker og er derfor ikke poleret og bearbejdet så fint som et piercingsmykke bør være.

Forarbejdning:
Pris og kvalitet hænger uundgåeligt sammen, især når det gælder piercingsmykker.

Gode piercingsmykker er kendetegnet ved:
  • At de er forarbejdet med omhu.
  • At de er glatte som et spejl så der ikke er ujævnheder, hakker eller ridser i materialet.
  • At kanterne omkring hullet i perlerne ikke er skarpe, så de kan irriterer din hud.
Check smykket ved at lade din negl glide hen over dets overflade, prøv det samme med en vat-tot. Ingen af delene må møde modstand.

Tit er billige smykker lavet ”for hurtigt” og derfor ikke egnet til at bære i huden og ofte ødelægger de huden. Et discount-smykke er ofte billigt og lige så tit kan det koste dig både ærgrelse og din piercing.

© Copyright 2005 Jims Body Piercing